Tarih: 02.09.2024 23:49

Galatasaray, Osimhen ile Anlaşma Sağladı; Emenike, Fenerbahçe'ye Çağrı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray, Osimhen ile Anlaşma Sağladı; Emenike, Fenerbahçe'ye Çağrı Yaptı

Spor

Galatasaray, Napoli'nin yıldız futbolcusu Victor Osimhen ile bir yıllık kiralık anlaşma sağladı. Osimhen bu gece İstanbul'a gelecek. Fenerbahçeli eski futbolcu Emmanuel Emenike, sosyal medya üzerinden Fenerbahçe yönetimine Osimhen için hamle yapmaları çağrısında bulundu.

Yılın transferine imza atan Galatasaray, Napoli'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Victor Osimhen ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Nijeryalı golcüyü bu gece İstanbul'a getirmeye hazırlanırken, büyük ses getiren transfer için Fenerbahçeli eski futbolcu Emmanuel Emenike'den sarı lacivertli yönetime sürpriz bir Osimhen çağrısı geldi.

Osimhen'in transferi için Fenerbahçeli isim devreye girdi

"FENERBAHÇE HAMLE YAP"

Emmanuel Emenike yaptığı paylaşımda, "Victor Osimhen Fenerbahçe, Nijerya'dır. Bizimle tarih yaz. En büyük patron Jose Mourinho altında çalışmaktan mutluluk duyacaksın. Fenerbahçe hamle yap" ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli taraftarlar da Emenike'nin paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

İşte o paylaşım;

Osimhen'in transferi için Fenerbahçeli isim devreye girdi

BU GECE İSTANBUL'A GELİYOR

Galatasaray'ın 1 yıllık kiralanması konusunda hem kendisi hem de kulübü Napoli ile anlaşmaya vardığı Victor Osimhen, bu gece saat 00.30'da sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak.

Galatasaray, Osimhen ile Anlaşma Sağladı; Emenike, Fenerbahçe\'ye Çağrı Yaptı

Emmanuel Emenike, Victor Osimhen, Jose Mourinho, Galatasaray, Fenerbahçe, İstanbul, Nijerya, Futbol, Spor, Futbol, Spor, Son Dakika

Son DakikaSpor › Galatasaray, Osimhen ile Anlaşma Sağladı; Emenike, Fenerbahçe'ye Çağrı Yaptı - Son Dakika




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-H1BEN5KZ8N